Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

OLMO OSTAJE NA MAKSIMIRU S Dinamom potpisao do 2020. godine

Dani Olmo danas je na Maksimiru potpisao profesionalni četverogodišnji ugovor s GNK Dinamo u koji je stigao prije dvije godine iz Barcelone. 
U svoje ime i u ime kluba zahvaljujem Daniju što je ukazao povjerenje Dinamu i potpisao kao punoljetna osoba novi ugovor. Obvezao nas je time i da nastavimo u smjeru u kojem idemo, a to je razvoj mladih igrača. – rekao je direktor GNK Dinamo Tomislav Svetina na održanoj konferenciji za medije nakon potipisivanja ugovora.
 
Čalnik kluba kratko se osvrnuo na poznatu generaciju 1998., jednu od najboljih generacija u povijesti Dinama: – Dani je još jedan iz generacije igrača rođenih 1998. godine i on je zadnji koji je potpisao višegodišnji ugovor. Svi igrači iz te generacije u kadru su prve i druge momčadi, osim Brekala i Kalaice koji su otišli. Igrači koji su ostali naš su zalog, sigurno ćemo uživati u njihovim predstavama i omogućit će nam silnu radost u Hrvatskoj i Europi.
 
Jedna od glavnih vizija kluba svakako je razvoj mladih igrača koji su bogatstvo Dinama: – Ono što su nagovijestili igrajući u Ligi prvaka mladih te za drugu i prvu momčad jako nas veseli. Dani je točka na i svih ovih igrača koje sad imamo u kadru. U ovoj sezoni imamo mlade igrače koji su već standardni i one koji kucaju na vrata, a to je gotovo pola momčadi – Benković, Sosa, Olmo, Gojak, Knežević, Ćorić, Pavičić. Inzistiramo na tim igračima i to je potvrda kvalitetnog rada naše nogometne škole – rekao je Svetina pa nadodao: – Dinamo puno i jedini ozbiljno ulaže u nogometnu školu. To se vraća kroz igrače koji sazrijevaju i kroz transfere. Sigurno je da će nas Dani razveseljavati u nadolazećim utakmicama.
 
Mladi je veznjak u Dinamo stigao 2014. godine kao kadet Barcelone, kluba s jednom od najboljih nogometnih škola u svijetu: – Veseli nas što je igrač iz jednog od najvećih klubova i jedne od najvećih nogometnih škola došao ovdje. Izuzetno je lijepo primljen, suigrači i treneri govore o njemu u superlativima, a on treba to pokazati na terenu – rekao je za kraj direktor GNK Dinamo Tomislav Svetina.
 
– Jako sam zadovoljan i sretan što ostajem u Dinamu i vjerujem da je ovo veliki korak za moju karijeru. Veseli me što ću i dalje u dresu Dinama raditi i napredovati i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je klub dao – rekao je mladi Dani na konferenciji pa nastavio: – Ovdje se osjećam dobro i prekrasno mi je. Zadovoljan sam prošlom sezonom, čast mi je biti dio prve momčadi i nadam se da ću dobiti povjerenje trenera i u ovoj sezoni. Kroz posljednje sam utakmice osjetio da sam fizički spreman i vjerujem u sebe.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.