Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

[VIDEO] Petar Grašo u jesen s novim hitom – Ne znan za se

Jedan od najtraženijih i najpopularnijih glazbenika Petar Grašo predstavio je novi singl kojim će obilježiti  jesen – Ne znan za se. 

Autori novog hit je poznati par HuljićVjekoslava i Tonči, dok je mastering pjesme radio dobitnik dva latino Grammyja –  Andres Mayo.

Tvorci aktualnih Grašinih pjesama Uvik isti, Moje zlato, Srce za vodiča, Vjekoslava i Tonči Huljić, sa zadovoljstvom su prihvatili zadatak pisanja još jedne Grašine nove pjesme, ujedno i naslovne pjesme RTL-ove serije Prava žena. Zbog nje se Grašo ponovno našao na setu jedne serije jer je novi spot snimljen u studiju Jadran filma u kojem se snima spomenuta serija. Inače, Grašo je svoj glumački debi imao u prvoj hrvatskoj sapunici Villa Maria s velikim hitom Šta ti je svit.

“Zasigurno je prekrasno biti glumac, i primamljivo izgleda sve ono što sam vidio na setu serije ‘Prava žena’, no ja se radije držim klavira jer mi to ipak najbolje ide. Tako je bilo i na samom setu  snimanja spota. ‘Ne znan za se’ ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme, te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje pjesme rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da to publika uvijek prepozna.”, rekao je o novoj pjesmi Petar Grašo.

Spot za novi singl pogledajte u linku, a u singlu uživajte već danas na frekvenciji Studija M.

{video, 8852, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.