Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

SARA KOLAK OLIMPIJSKA PRVAKINJA U BACANJU KOPLJA

Sara Kolak olimpijska je prvakinja u bacanju koplja!

21-godišnja Ludbrežanka u četvrtoj seriji bacanja koplja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru s nevjerojatnih 66.18 metara pomela je sve favoritkinje i odnijela zlatnu medalju!

Mlada hrvatska atletičarka u prvoj je seriji bacila 60.89m, u drugom pokušaju koplje je letjelo 62.95 metara što joj je bilo dovoljno za peto mjesto. Potom je u trećoj seriji bila još bolja sa 63 metra, a vodstvo je preuzela u četvrtoj seriji kada je bacila nevjerojatnih 66.18 metara čime je postavila novi nacionalni rekod i u svom debiju na najvećem sportskom natjecanju odnijela najjsjanije odličje!

“Kad dođeš na ovakvo veliko natjecanje i uđeš u finale, cilj mora biti medalja. Mora biti. U konačnici, za to se svi borimo.

Meni je cilj bio 65 metara, da zaokružim onih 64, ali ovo je jako daleko! Još nisam svjesna što sam napravila!” – rekla je u razgovoru za HRT sa suzom u oku olimpijska pobjednica u bacanju koplja, Sara Kolak te uputila zahvalu treneru i najbližima koji su je podržavali na njenom putu. (Foto: screenshot HRT)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.