Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

DVD Držimurec-Strelec u subotu obilježava 90. obljetnicu društva

DVD Držimurec-Strelec u subotu, 6. kolovoza, obilježit će veliku 90. obljetnicu uspješnog postojanja i djelovanja društva.  

Svečanost će započeti jutarnjom budnicom uz pratnju Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica, a cjelokupni program bit će nastavljen od 14 sati kada je na rasporedu doček gostiju ispred Vatrogasnog doma, u 15 sati bit će formirana svečana postrojba i održan mimohod. 

U 16 sati otvaranje svečanosti uveličat će ispraćaj vijenaca za preminule vatrogasce, nakon čega će biti podnesena izvješća o postojanju DVD-a te dodijeljena priznanja i zahvalnice. Na samom kraju KUU Zvon župne zajednice Mala Subotica održat će kulturno-umjetnički program nakon čega će uslijediti druženje svih nazočnih.

"Ovim putem pozivam sve mještane Držimurca i Strelca da svojim prisutstvom uveličaju proslavu jer kroz 90 godina postojanja ove humanitarne organizacije nema domaćinstva u naselju koje nije bilo uključeno u društvo." – uputio je poziv predsjednik DVD-a Držimurec-Strelec Dejan Horvat.  

Obilježavanje će biti održano pod pokroviteljstvom Općine Mala Subotica. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.