Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Na hidri kod Oporovca naletio na biciklista i teško ga ozlijedio: Policija traži svjedoke

U subotu oko 21:30 minuta na cesti uz derivacijski kanal kod Oporovca na muškarca starosti 49-godina naletio je nepoznati vozač osobnog automobila.

Muškarac je u nedjelju zatražio pomoć u čakovečkoj bolnici, a dojavu o istoj zaprimio je operativno komunikacijski centar PU međimurske od strane hitne medicinske pomoći. 

Prema izjavi ozlijeđenog, kao biciklist sudjelovao je u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 21 sati i 30 minuta na prometnici uz derivacijski kanal kod mjesta Oporovec, kada je na njega naletio nepoznati vozač osobnog automobila. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je teže ozlijeđen.

Policija moli očevice koji raspolažu s konkretnim saznanjima o ovoj prometnoj nesreći da nazovu na broj telefona 040/373-044 (Postaja prometne policije Čakovec).

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.