Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VRUĆE NOĆI U PRELOGU UOČI VIKENDA: Kavaliri, Mustač bend i Opća Opasnost

Pozornica u Parku mladosti u sklopu 36. memorijala inženjera Vladimira Skoka u malom nogometu i Ljetnih noći Grada Preloga svake večeri nudi bogat glazbeni program.
 
Memorijal su prvog dana svečano otvorili PO Grada Preloga, male plesačice društva Naša djeca Prelog i TS Kumovi, druge večer nastupili dečki iz Skandal benda, ponedjeljak su začinili Pisofkejk, a u utorak je održan promo parti Springfesta.

SRIJEDA UZ KAVALIRE
 
Večeras, pete večeri memorijala, glazbenu poslasticu donose Kavaliri. Dečke iz Bednje posljednji puta u našem kraju imali smo prilike vidjeti i čuti prije nepuna dva mjeseca na ovogodišnjem festivalu Kre Mure i Drove, a uz novu autorsku pjesmu održali su i mini-koncertni program. Jedno je sigurno, kad kad Kavaliri zapjevaju, publika ne miruje – klikom na link uvjerite se i sami! 🙂
 
Inače, ambasadori bednjanskog jezika proteklog petka u Cvetlinu proslavili su uspješna dva desetljeća rada na glazbenoj sceni, stoga je ovo idealna prilika prilika da veliku obljetnicu proslavimo zajedno s njima, večeras, u Parku mladosti u Prelogu!

>> VIŠE: Proslavite s Kavalirima uspješna dva desetljeća na estradi!

{video, 8061, centar}

VIDEO: Prvi nastup Kavalira na festivalu Kre Mure i Drove 2014. – retrospektiva

Ljetna pozornica:
Četvrtak, 20.07. Mustač bend
Petak, 21.07. koncert Opće Opasnosti
Ponedjeljak, 26.07. Etno duo Goga i Željko

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.