Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

ZONA SPORTA: Jambrović o počecima nogometnih natjecanja i sastavljanju liga

Ljetni mjeseci u Međimurskom nogometnom savezu (MNS) donose prijelazne rokove i sastavljanje liga. Još nije poznato koje momčadi ispadaju iz pojedinih, no sve će se znati nakon 14. sjednice Izvršnog odbora MNS koja je zakazana za četvrtak, 7. srpnja, u prostorijama NK Sloga Čakovec.

"Razni su upiti tko ispada, a tko ne, a sve ćemo znati nakon Sjednice. Od Međužupanijske lige do svih sastava naših županijskih liga. Bit će prihvaćene propozicije natjecanja za lige, liste delegata i sudaca, takse, kotizacije i ostalo.
 
Nova natjecateljska sezona krenut će 30 kolovoza Turnirom prvaka, a za domaćinstva su zainteresirani NK Podturen i NK Sloga, a uz njih nastupit će NK Hodošan i NK Sloga iz Štrigove." – rekao je tajnik MNS-a Darko Jambrović.
 
Više o počecima natjecanja u međimurskim ligama, ako i aktivnostima Saveza donosimo u intervju s tajnikom u emisiji Zona sporta u petak u 10:05 sati.
 
Dodajmo tome da MNS s prvim danom mjeseca srpnja preuzima predsjedanje Međužupanijskom ligom Čakovec-Varaždin. Sporazumom koji su dva županijska Saveza potpisala prije dvije godine, ligom je rukovodio Županijski nogometni savez Varaždin, dok će od petka sve odluke i propozicije natjecanja donositi iz sjedišta MNS-a.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.