Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Bitka za Eiffel: Hrvatska dostiže Tursku

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije točno u ponoć krenuli su u "bitku" za Eiffelov toranj. 

Korištenjem #CRO na svim društvenim mrežama hrvatski navijači, ali i oni reprezentacija koje svoje utakmice igraju danas krenuli su u misiju koja ima jedan cilj – da nakon posljednje utakmice večeras Eiffelov toranj zasvijetli u bojama njihove zemlje. Bit će to boje one zemlje čiji će navijači biti najjaktivniji u korištenju spomenutog heštega (#CRO).

Turska je od početka bila u uvjerljivom vodstvu, u jutarnjim satima imala je i više od 50 posto glasova, no počela je padati. Trenutno je na 44.2 posto, dok je Hrvatska na 22.7 posto (printscreen u 13:20 sati). 

Hešteganje je otvoreno do 21:30 sati! 

Hrvatska utakmicu drugog kola protiv Češke na St. Etienneu igra u 18:00 sati. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.