Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Dizalom do jednakih mogućnosti: U subotu humanitarna utrka u Maloj Subotici

Osnovna škola Tomaša Goričanca, Udruga oboljelih od leukemije i limfoma i AK Međimurje ove subote u Maloj Subotici organiziraju utrku humanitarnog karaktera. 

Prijave su moguće u tri kategorije: urka građana u dužini 3 kilometara, glavna utrka u dužini od 7,4 kilometra i Dječja utrka na 150 i 300 metara, a rute će prolaziti kroz Malu Suboticu i Palovec.

Startnina u iznosu od 30 kuna namijenjena je izgradnji školskog dizala za učenike s posebnim potrebama, a u sklopu projekta pod nazivom Dizalom do jednakih mogućnosti za čiju je izgradnju potrebno prikupiti 230 tisuća kuna. Podsjetimo da je akcija predstavljena u školi na božićnom sajmu održanom u prosincu.

VIŠE: [FOTO] Humanitarna akcija Dizalom do jednakih mogućnosti

Utrka će biti održana u sklopu cjelodnevne manifestacija koja će početi od 9 sati nogometom te će biti nastavljena sportskim natjecanjima u stolnim tenisom, šahom, natjecanjem u plesu i brojnim drugima. U dva navrata bit će predstavljeni učenički filmovi, dok će u sajmenom dijelu ponude, između ostalog, biti predstavljene rukotvorine i cvijeće. Sve će završiti od 18 sati proglašenjem pobjednika. 

Cjelodnevni raspored:

9:00  Nogomet
10:00 Projekcija učeničkih filmova
10:30 Stolni tenis
12:00 sati  Priredba
13:00 sati ručak
13:30 Igre – Sport za sve
14:00 Šah
15:00 Projekcija učeničkih filmova
16:00 Natjecanje u plesu
17:00  Start utrka
18:00  Proglašenje pobjednika i nagrađenih

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.