Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Dvije propale krađe: Lopove spriječili građani i alarm

Policijska uprava međimurska izvijestila je o pokušajima krađa koji su evidentirani jučer u Pribislavcu i Podturnu.
 
Oko 21 sat i 30 minuta u Pribislavcu, Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj je ušao u dvorište privatnog poduzeća te je preko ograde prebacio nekoliko desetaka drvenih ploča i ih pripremio za odnošenje. U dovršenju kaznenog djela počinitelj je spriječen nailaskom građana, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.
 
Oko 22 sata Policijska uprava međimurska zaprimila je dojavu da se u Podturnu, Sportskoj ulici, na trgovini privatnog poduzeća upalio alarm. Dolaskom na mjesto dojave utvrđeno je da je nepoznati počinitelj pokušao nasilno otvoriti vrata trgovine uslijed čega se aktivirao alarm. Nakon toga počinitelj se udaljio s mjesta događaja. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.