Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

EP Bern: Ana Ðerek 22. na parteru

Hrvatske gimnastičarke završile su svoj nastup na ženskom Europskom prvenstvu u Bernu.

Naša juniorska reprezentacija u sastavu Ira Benčinić, Marina Božanić, Tina Zelčić i Christina Zwicker bila je 24. sa 134,880 bodova, dok je pojedinačno Zelčić je bila 64. u višeboju (45,065), Benčinić 66. (44,649), 68. je Zwicker (44,133), a 69. Božanić (43,965).

U Švicarskoj smo imali dvije seniorke, a naša najbolja gimnastičarka i buduća olimpijka, Splićanka Ana Ðerek, nastupila je samo na parteru i zauzela vrlo dobro 22. mjesto (13,300) između 88 parterašica.

Višebojka Dora Kranželić bila je 36. sa 43,466 bodova.

Sutra će se u ekipnom seniorskom finalu boriti Velika Britanija, Rusija, Švicarska, Rumunjska, Njemačka, Francuska, Italija i Mađarska.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.