Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

058: Istina

058_Istina

‘Istina’ – naslov je nove pjesme hrvatskog americana country bend 058 iz Splita. 


„Inspiracija za pjesmu dobivena je raznim društvenim događanjima s kojima smo svakodnevno okruženi i silnim nepravdama prema malom, običnom čovjeku, koji rijetko podiže svoj glas. Iako do sada nismo radili pjesme s angažiranim tekstovima, sveukupna situacija nas je potakla da se ovaj put odlučimo na angažirani tekst. Kako bismo potpuno skrenuli pažnju na snagu teksta odlučili smo je objaviti samo u audio verziji, koja je glazbeno žešća od dosadašnjih pjesama.“ pojasnio je Branko Mamut, autor i osnivač benda.

O58: Istina
Foto: 058 Promo

Stihovi su djelo Mare Jurčević, a aranžman je osmislio Ivan Cinotti. Vokalnu izvedbu članovi benda povjerili su Predragu Lovrinčeviću, koji, uz povremeno preuzimanje uloge lead vokala od Jelene Bebić, u bendu svira usnu harmoniku.

Njihovu Istinu od danas slušamo i u eteru Studija M!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.