STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

U Donjem Kraljevcu teška krađa, u Krištanovcu izgorio kontejner

Foto: Studio M
U dnevnom izvješću Policijska uprava međimurska (PUM) izvijestila je o teškoj krađi koja je počinjena u Donjem Kraljevcu.

Od 13. rujna prošle godine do 11. siječnja u Ludbreškoj ulici nepoznati počinitelj iz obiteljske kuće, vlasništvo 42-godišnjaka, ukrao je razne odjevne predmete, kuhinjski pribor i druge predmete koji se upotrebljavaju u kućanstvu.

Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća kuna.

U Krištanovcu izgorio kontejner

Jučer u večernjim satima u Krištanovcu izbio je požar u unutrašnjosti limenog kontejnera vlasništvo 54-godišnjaka. Izgorjeli su namještaj i drvena konstrukcija kontejnera.

 Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec te članovi lokalnih DVD-ova. Prema izjavi vlasnika, tijekom popodneva u kontejneru je boravio 30-godišnji član obitelji koji je u peći naložio vatru, nakon čega se udaljio od kontejnera. Materijalnu štetu vlasnik je procijenio na koo dvadesetak tisuća kuna te nije zahtijevao daljnje postupanje policije.

Krađa iz vikendice

Varaždinska policija javlja da je 10. do 13. siječnja u Donjem Makojišću, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 51-godišnjaka. Ukrao je ukrao nekoliko boca raznog alkoholnog pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Protekla 24 sata na međimurskim i varaždinskim prometnicama

U protekla 24 sata na prometnicama u Međimurskoj županiji evidentirana je jedna prometna nesreća, doznajemo iz Operativno komunikacijskog centra PUM. Uzrok je nepropisno uključivanje, a ozlijeđenih, na sreću, nije bilo.

Na prometnicama varaždinske županije evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene.

Jučer oko 16 sati kod Brezničkog Huma 51-godišnjak vozio je teretno vozilo s 1,83 promila alkohola u krvi. U zavoju je sišao je van kolnika, udario u zaštitnu ogradu i prometni znak nakon čega se vozilo nastavilo kretati po zemljanoj površini. Ozlijeđenom je vozaču medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Oko 16:40 sati u sudaru dva automobila u Varaždinu ozlijeđena je 62-godišnja vozačica. Nesreću je skruvio 81-godišnjak koji se s Ludbreške uključivao u Prelošku ulicu te oduzeo prednost vozačici koja je dolazila iz suprotnog smjera.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.