STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Svečanom sjednicom počeli Dani općine Mala Subotica

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća počelo je obilježavanje Dana Općine Mala Subotica.


Na današnji dan 1334. godine utemeljena je Župa rođenja blažene djevice Marije u Maloj Subotici, a ove godine Općina slavi svoj 27. rođendan. Sjednicu je otvorio tamburaški orkestar KUU Zvon, a nazočne su uz prigodne govore pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Mladen Križaić i načelnik Valentino Škvorc.

– Iza nas je jedna od uspješnijih godina u povijesti naše Općine. Završili smo rekonstrukciju i dogradnju javne rasvjete u svim naseljima, obavljena je većina radova na postavljanju širokopojasne mreže za internet, obnovili smo dječja igrališta te smo izdvojili više od 2 milijuna kuna za projekte udruga, socijalne usluge, stipendije i obrazovanje.“, naglasio je načelnik Škvorc.

 

DODIJELJENE NAGRADE, ZAHVALNICE I GRB OPĆINE MALA SUBOTICA

Povodom 100 godina djelovanja, DVD-u Palovec dodijeljena je plaketa Općine Grb Općine Mala Subotica.

Nogometna škola općine Mala Subotica, Sportsko ribolovna udruga Klen Držimurec-Strelec, Stolnoteniski klub Mala Subotica i Krojačka radiona Gregorinčić primili su zahvalnice za doprinos razvoju zajednice. Zahvalnice su dodijeljene i karatisticama Emi Marčec i Aidi Trstenjak za odlične rezultate postignute na natjecanjima.

Novčane nagrade dobili su Sara Novak za osvojenu broncu u kategoriji juniorki na prvenstvu Hrvatske u Rijeci, Lovro Farkaš za osvojenu broncu u kategoriji kadeta na prvenstvu Hrvatske u Rijeci, Karlo Skol za 1. mjesto za najbolji stručni rad na 1. Badel Barmen Junior Cupu, Lucija Bujanić za iznimne uspjehe u školovanju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, Marija Rojko za iznimne uspjehe u školovanju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Anamarija Švenda za iznimne uspjehe u školovanju na Veleučilištu Lavoslav Ružićka i Saša Vuković za iznimne uspjehe u školovanju na Filozofskom fakultetu.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.