STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Malosubotički poljoprivrednici donirali više od četiri tone stočne hrane

Poljoprivrednici s područja Općine Mala Subotica prikupili su više od 4 tone stočne hrane koju su prevezli u Marinbrod u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Nakon što je Općina Mala Subotica dostavila prikupljene donacije u hrani i higijenskim potrepštinama, u akciju su se uključili i njezini poljoprivrednici. Prikupili su više od četiri tone kukuruza, tritikala i druge stočne hrane.

Donirali su OPG Horvat Držimurec, OPG Šestan Ivanovec, OPG Novosel Držimurec, OPG Oreški Palinovec, Lacković Mladen i Ivan Strelec te Obadić Dragutin Držimurec. Za besplatan prijevoz pobrinuli su se tvrtka Carin transporti, Općina Mala Subotica i Zoran Lacković, zapovjednik DVD Držimurec Strelec koji je donaciju prevezao u Marinbrod, blizu Gline.

Hrana će u narednim danima biti dostavljena vlasnicima stoke kojima je potrebna. Malosubotički poljoprivrednici kazali su da, bude li potrebno, dostavit će još hrane.

Osim stočne hrane dostavljeni su i prehrambeni paketi, higijenski paketi, odjeća te građevinski materijal.

Mještani su bili sretni što je osim hrane i potrepština za ljude, pomoć dostavljena i životinjama, istaknuli su iz Općine Mala Subotica.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.