STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek pozitivan na koronavirus

Ljubomir Kolarek (Foto: Grad Prelog)

Saborski zastupnik i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek pozitivan je na koronavirus.

 „Unatoč svim mjerama opreza i praktički stalno nošenje maski u svim kontaktima, virus me nije zaobišao. Nije lako ni ugodno ni za mene ni za moju obitelj, u kojoj ima i starijih i bolesnih članova obitelji. Nastojat ću biti maksimalno discipliniran, kako bih se što prije vratio svojim obavezama. Unaprijed se ispričavam svima koji će možda zbog mene također biti pozitivni ili završiti u samoizolaciji“ – objavio je danas Kolarek.

Iz gradske Uprave navode da nastavljaju s uobičajenim radom.

Za 26. studenog najavljena je sjednica Gradskog vijeća Grada Preloga, a proslava Dana Grada Preloga 6. prosinca bit će održana u skromnijem izdanju, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Do povoljnijih prilika odgođen je i Gospodarski forum.

Iz Grada upućuju poziv stanovnicima da poštuju i slijede sve upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19. Prdiržavanje svih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana, navode u priopćenju.

NOVO

>> Objavljene nove mjere za cijelu Hrvatsku, ali i posebne za Varažinsku županiju

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.