STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Čupić i Pešić zbog koronavirusa propuštaju okupljanje reprezentacije

Foto: HRS
Sljedećeg tjedna u Zagrebu će se nakon devet mjeseci okupiti hrvatska rukometna reprezentacija, no prvo okupljanje zbog propustit će krilo Ivan Čupić i vratar Ivan Pešić.

Ivan Čupić ipak se neće vratiti u reprezentaciju nakon dvogodišnjeg izbivanja, naime propustit će okupljanje rukometaša, objavio je Hrvatski rukometni savez. Razlog su pozitivni testovi na koronavirus u njegovom klubu pa svi rukometaši makedonskog Vardara, uključujući Čupića, moraju proći obaveznu desetodnevnu samoizolaciju. Podsjetimo da je posljednji puta u dresu Hrvatske igrao na Europskom prvenstvu 2018. godine.

Iz bjeloruskog Meškov Bresta objavili su da je Ivan Pešić pozitivan na koronavirus. On će tako propustili dvoboje protiv Slovačke i Mađarske, a umjesto njega izbornik Lino Červar je pozvao Matu Šunjića iz Créteila.

Reprezentacija će se okupiti 2. studenog u Zagrebu. Prva utakmica protiv Slovačke na rasporedu je 4. studenog u Bratislavi, dok će se dvoboj s Mađarskom igrati u Osijeku tri dana poslije.

U Bratislavu će reprezentacija putovati letom na dan susreta koji se igra 4. studenog s početkom u 18.30 sati. Odmah nakon susreta, organiziran je let za Osijek, gdje će reprezentacija 7. studenog igrati protiv Mađarske. Taj susret na rasporedu je u 18 sati.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.