STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Blagdanski vikend bez nogometa: Do daljnjega odgođena 4. liga

Županijski nogometni savez Varaždin do daljnjega je odgodio utakmice u 4. nogometnoj ligi skupina Čakovec-Varaždin.

Odluka na snagu stupa danas pa se tako u nadolazećem blagdanskom vikendu neće igrati ni četvrtoligaši, a nakon što je ranije IO MNS-a donio odluku da se ovog vikenda ne igraju utakmice u županijskim ligama.

Odluku je donio Odbor za hitnost ŽNS Varaždin na temelju prijedloga Komisije za natjecanje IO ŽNS Varaždin, a na osnovu dostavljenih upitnika od strane klubova 4. NL ČK-VŽ i ŽNL Varaždin.

– Vodstvo natjecanja (povjerenici za natjecanje) 4. NL ČK-VŽ i ŽNL-a uputilo je prema klubovima upitnik o odgodi ili nastavku natjecanja bez gledatelja a sukladno odluci Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH od 25.10.2020. Na temelju zaprimljenih mišljenja klubova Komisija za natjecanje IO ŽNS Varaždin dostavila je prijedlog odluke da se sva natjecanja 4. NL ČK-VŽ i ŽNL- a odgodi do daljnjega, odnosno kada se stvore uvjeti za nastavak natjecanja, a koji su vezani za Covid-19. Sukladno gore navedenom Odbor za hitnost donio je odluku kao gore. – navode u obrazloženju.

Natjecanje u 4. NL Čakovec-Varaždin bit će nastavljeno kada to dozvole epidemiološki uvjeti vezani uz epidemiju bolesti COVID-19.

>> Zbor trenera Međimurske županije organizira online seminar

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.