STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Filmski vikend u Prelogu: Obitelj Addams 2 i James Bond: Za smrt nema vremena

Ovog vikenda Dom kulture grada Preloga na filmskom planu donosi filmove Obitelj Addams 2: Izlet (u 17.00 sati) i James Bond: Za smrt nema vremena (19.00 sati).

Obitelj Addams 2: Izlet

Nastavak animiranog obiteljskog filma traje 93 minute. Stiže u sinkroniziranoj verziji, a glasove su posudili Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Klara Uglešić, Noa Zelenko, Dražen Bratulić.

Režiju potpisuju Greg Tiernan, Laura Brousseau.

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju gdje su osnovali obitelj.  Trinaest godina kasnije njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma. Zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i živi sretno iznad močvare.

James Bond: Za smrt nema vremena

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

U ovom nastavku, Bond napušta aktivnu službu, no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Film je režirao CaryJojiFukunaga. Traje 163 minuta, a ima preporuku za starije od 12 godina.

Želite besplate ulaznice?

Slušajte Kulturni mozaik, subota i nedjelja 11:30 sati,  i – samo nam se javite! 🙂

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.