STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Mamić uoči Feyenoorda: Uvjereni smo da možemo do pobjede

Nogometaši Dinama u četvrtak u 21 sat na Maksimiru igraju protiv Feyenoorda u prvom kolu grupne faze Europske lige.

Dvoboj su na konferenciji za medije najavili trener Zoran Mamić i Mario Gavranović.

– Veseli nas početak europske sezone i u odličnom raspoloženju dočekujemo susret. Sretni smo što su nalazi svih igrača na koronavirus negativni i svi su spremni za utakmicu koju će, vjerujem, odigrati dobro i kvalitetno, najavio je Mamić.

O suparniku kaže:

– Riječ je o klubu bogate tradicije i momčadi koja je prepuna odličnih igrača. Ofenzivno su jako dobri, a kapetan Berghuis  je mozak i motor momčadi. Imaju izvrsne bekove, rijetko kad sam vidio igrača kao što je njihov lijevi bek Haps. On je i krilo i desetka i razigravač, rijetko kad sam vidio takvog beka, baš nevjerojatnu energiju ima.

Prokomentirao je zabrinute izjave trenera Feyenoorda Dicka Advocaata.

– Sve što sam uhvatio izjave njihovog glavnog trenera i mog velikog prijatelja pomoćnog trenera Željka Petrovića, to je “pila naopako”. Ove žalopojke o nedovođenju igrača, a zadnjih godina su dovodili igrače od šest, sedam ili osam milijuna eura kakve Dinamo nikad nije.

O početnom sastavu i formaciji Dinama kaže:

– Nema previše iznenađenje, ne možemo izmisliti nešto što ne postoji, imamo to što imamo, izvest ćemo formaciju i igrače za najbolji mogući rezultat, najavio je Mamić na pitanje o sastavu Dinama.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More