Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

DIJELIMO KARTE Povedite mališane na veseli uskrsni vlak Zeko-ekspress!

Međimurska županija povodom uskrsnih blagdana organizira vožnju vlakom ”Zeko-ekspress”, a karte za mališane možete osigurati u našem programu!

Poseban vlak vozit će u subotu, 8. travnja na relaciji Čakovec – Donji Kraljevec – Čakovec s polaskom iz Čakovca oko 11:00 sati  i povratkom oko 11:45 sati. Djecu i njihovu pratnju na kolodvoru Čakovec dočekat će i u vožnji pratiti djelatnici Međimurske županije te zaposlenici HŽ u uskrsnim kostimima.

U vlaku će biti vrlo zabavno, uz pjesmu i ples, a zeko će djeci podijeliti darove, s njima se družiti i fotografirati.

Vlak raspolaže sa 144 sjedeća mjesta, a Međimurska županija karte je mališanima odlučila podijeliti kroz medije.

U našem je paketu 15 karata, a većinu smo podijelili već jutros u prvom krugu, no još nekoliko ostalo nam je i za sutrašnje druženje u Radio Cicibanu u 19:00 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.