Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Adeste fideles u izvedbi Terezije i Jacquesa među najboljim božićnim pjesmama na svijetu

Prekrasnu božićnu himnu Adeste fideles u izvedbi Tereze Kesovije i Jacquesa Houdeka, redakcija francuskog Le Podcast Journal uvrstila je među najljepše božićne pjesme na svijetu.

Jedinstveni božićni duet naših dvoje sjajnih glazbenika tako se našao na listi pjesama u izvođenju najboljih svjetskih interpreta poput Luciana Pavarottija, Mariah Carey, Roberta Alagna, Jonas Kaufmanna, Céline Dion, Les Stentorsa, Nane Mouskouri, Elvisa Presleya, Joe Dassin i ostalih.

Video spot za ovu svevremensku božićnu himnu Tereza Kesovija i Jacques Houdek snimili su u prekrasnoj đakovačkoj katedrali svetog Petra koja je svojom ljepotom pridonijela čaroliji same pjesme izvedene u pratnji Tamburaške filharmonije i uz producentsku palicu Tihomira Ivanetića.

“Gospoda Ivanetić i Seletković, uz Tamburašku filharmoniju, napravili su pravo remek djelo! Ovo je izvedba kakve u svijetu nema, tambura je na poseban način ukrasila naš duet, a Jacquesov i moj glas baš su lijepo zaokružili ovu sjajnu ideju. Jacques je veliki pjevač, a osim toga je i moj divan prijatelj, stoga sam posebno sretna što će i ova suradnja ostati kao prelijepa uspomena na naše prijateljstvo!”, rekla je Tereza. (Foto: screenshot)

{video, 10943, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.