Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

[FOTO] MALONOGOMETNA TRADICIJA. U Parku mladosti počeo 36. Skokov memorijal

U Parku mladosti večeras je otvoren 36. malonogometni memorijal inženjera Vladimira Skoka i Ljetene noći Grada Preloga u organizaciji NK Mladost Komet Prelog.
 
U svečanom programu otvorenja nastupili su Puhački orkestar Grada Preloga, male plesačice društva Naša djeca Prelog, a memorijal je otvorio gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Za cjelovečernju zabavu pobrinuli su se tamburaši iz TS Kumovi.
 
Unatoč prohladnom i vrlo vjetrovitom vremenu bogat sportski i glazbeni program privukao je značajan broj posjetitelja. Prvog dana odigrano je sedam malonogometnih susreta, a ovog vikenda, po prvi puta na memorijalu, održava se i košarkaški hakl 3 na 3.

VIŠE: >> 36. Skokov memorijal: Raspored i rezultati malonogometnih utakmica
 
Tradicionalno, uz nogomet, i ove godine čeka nas turnir odbojke na pijesku za amatere u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave se primaju svakodnevno do početka istog (20. srpnja).
 
Kako je bilo prvog dana na turniru, provjerite u foto galeriji (s lijeve strane), a za pravodobne rezultate, informacije te sve novosti i aktivnosti u Parku mladosti, pratite nas svakodnevno na 98.8 FM i putem naše facebook stranice radio Studio M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.