STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Varaždin obustavio prodaju ulaznica za utakmicu protiv Dinama

Donošenje odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi svih javnih okupljanja s više od 1000 ljudi utječe i na sportska natjecanja diljem zemlja koja će su u nadolazećim tjednima u velikoj mjeri održavati bez gledatelja.

U nogometnim ligama natjecanja se nastavljaju, sa ili bez gledateljapriopćio je Hrvatski nogometni savez (HNS), a za konačne odluke o odgodama ili organizaciji pojedinih utakmica pred gledateljima klubovi se moraju konzultirati sa županijskim stožerima civilne zaštite.

Bez navijača za sad će se igrati ligaški susreti u sljedećih devet dana na stadionu Aldo Drosina u Puli između Istre i Rijeke te Istre i Hajduka.

NK Varaždin obavijestio je navijače da privremeno prekida prodaju ulaznica za utakmicu 27. kola protiv Dinama, a koja se igra u nedjelju.

  • Ovisno o daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju utakmice sa ili bez gledatelja te eventualnoj odgodi, biti će donijeta narednih dana uz suglasnost Stožera civilne zaštite Varaždinske županije s kojim je klub u cjelodnevnom kontaktu i Hrvatskog nogometnog saveza, priopćili su iz varaždinskog kluba.

NK Rijeka još se nije odlučio o potpunom zatvaranju stadiona, ali su obustavili prodaju ulaznica za utakmicu polufinala Kupa protiv Osijeka koja se 18. travnja igra na Rujevici.

A rasplet cijele situacije dočekuju i zagrebački fakini koji sljedećeg tjedna na Maksimir vraćaju europsko proljeće i nadaju se velikoj podršci s tribina. Utakmica juniorske Lige prvaka protiv Benfice na rasporedu je u srijedu, 18. ožujka na glavnom travnjaku stadiona Maksimir.

  • U ovom trenutku nije donesena odluka o otkazivanju utakmice, premještaju na drugu lokaciju ili igranju pred praznim tribinama, priopćili su iz Dinama.
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.