NAGRADNA IGRA Vodimo te na spektakl u Varaždinu - Adria Drift Series

Četvrtak, 31.08.2017.
NAGRADNA IGRA Vodimo te na spektakl u Varaždinu - Adria Drift Series
Foto: Adria Drift Series | ADRIA DRIFT SERIES, najpoznatija drift auto utrka ove nedjelje, 3. rujna bit će održana u Varaždinu!

Pet velikih natjecanja do sada je održano u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a četvrta runda serijala održava se na novom terenu kada je u pitanju drift u Hrvatskoj pa su tako organizatori izabraili novu lokaciju, Varaždin na parkiralištu AP Varaždin. Upoznajte najbrže rastuću auto kulturu!

U skladu sa strogim pravilima drift natjecanja čekaju vas uzbudljive vožnje – probne i kvalifikacijske i TOP 16 dvoboja. Za najbolje su osigurani trofeji, a suci biraju najperspektivnijeg vozača dna.
 
Popratni događaji: RC drift natjecanje, SHOW 'N' SHINE - izložba automobila i natjecanje modificiranih automobila, a na kraju dana natjecanje „NAJGLASNIJI AUTOMOBIL“,  a natjecatelji će izabrati pobjednike.
 
Adria drift i uz bogati zabavni program - DRIFT TAXI I STUNT SHOW, uz odličnu glazbu, jelo i piće. Uz sve to, i profesionalno slikanje s atraktivnim djevojkama i automobilima te  AFTERPARTY s koncertom, za one s viškom energije!


 
KAKO DO BESPLATNE ULAZNICE?

U suradnji s organizatorom za naše smo slušatelje osigurali besplatne ulaznice (s pristupom za box ili standardne).

Sve što trebate učini da biste sebi osigurali ulaznicu (standardnu) jest ostaviti komentar ispod članka (sa svojim imenom i prezimenom ili onoga kome želiš osigurati ulaznicu) - a nagrađeno će biti prvih 5 komentara (povratno ćemo vas kontaktirati).

Ulaznicu (box ili standardnu) do nedjelje osigurati možete i u programu Studija M - slušamo se!


ADRIA DRIFT – RD4 PROVING GROUNDS, nedjelja Varaždin od 7 sati!