FOTO 40 godina tvrtke Lepoglavec iz Goričana: Usponi i padovi sastavni dio uspjeha

Petak, 20.04.2018.
FOTO 40 godina tvrtke Lepoglavec iz Goričana: Usponi i padovi sastavni dio uspjeha
Foto galerija
FOTO 40 godina tvrtke Lepoglavec iz Goričana: Usponi i padovi sastavni dio uspjeha
Biti 40 godina na tržištu i uspješno poslovati, nije jednostavno ni lako, ma o kojoj struci govorili. Firma Lepoglavec d.o.o. iz Goričana može se pohvaliti takvim uspjehom, a njegov su sastavni dio bili i usponi i padovi.

Godine 1978. kao zajedničku radnju koja se bavi armiranim poliesterom ili polimernim kompozitima osnovali su je Ivan Lepoglavec i Stjepan Pavlic, a danas tvrtka u vlasništvu Lepoglavca broji više oko 35 zaposlenih.
 
  • Nije bilo lako, počeli smo moj kolega Stjepan Pavic i ja, kao jedini zaposleni, a kako su vremena dozvoljavala tako smo tvrtku širili, a samim time imali smo i sve veći broj zaposlenih, rekao je današnji direktor Ivan Lepoglavec na svečnosti upriličenoj povodom proslave 40 godina uspješnog rada i djelovanja. 
 
Njihova je misija stvaranje kvalitetnih i pouzdanih proizvoda za dugotrajno i sigurno korištenje, a vizija uključuje stalni rast i napredak, ujedno i brigu za okoliš. Takvi su i ciljevi u novom desetljeću rada.
 
  • Imamo planove uvesti nove tehnologije, proširiti program, ali glavni su nam program kupaonske kade i dječji tobogani, pri čemu ćemo ostati,  te kanalizacija za jednu austrijsku tvrtku. Mi smo smo i spremnici, pogotovo za kemijsku i prehrambenu industriju. De facto smo jedini prizvođač armirano poliesterskih spremnika u Hrvatskoj. Cijela proizvodnja je u Goričanu, a iako nemamo vlastite trgovine, kadama snabdijevamo trgovine od Vukovara do Dubrovnika., kaže Lepoglavec.
 
Na kraju još je dodao: „Da kenem ispočetka, sve bih ponovio. Bilo je svega, i lijepih i manje lijepih, ali sreća da je bilo više lijepih. Kad čovjek vidi da napreduje i sve više zapošljava, da ima napretka u tehnologiji, onda je to i poticaj za dalje. 40 godina nije malo i možemo biti ponosni. I ponosan sam na sve zaposlenike, mi smo jedan kolektiv jer bez njih toga svega ne bi bilo i zato zahvaljujem svim svojim zaposlenicima, i sadašnjim i bivšim.“