Vikendi u siječnju idealni su za odlazak u kino

Subota, 11.01.2020.
Kulturni mozaik_cover
Nakon sadržajnog i događanjima bogatog prosinca i blagdana, vikendi u siječnju idealni su za uživanja u filmovima. Ne zaboravite i važnu stvar – u našem Kulturnom mozaiku možete osigurate i besplatne ulaznice! :)
 
Kino Doma kulture grada Preloga ovog vikenda donosi dva nova filma.
 
U subotu i nedjelju u 17 sati pogledajte film:  Špijunaža i kamuflaža – animirani i sinkronizirani na hrvatski jezik (102 min trajanje)
U 19 sati oba dana gledati možete i film: Savršena laž (15) triler u režiji Billa Condona (109 minuta)
 
Ako se nakon vikenda još nakratko poželite vratiti u blagdansko vrijeme, preloški Dom kulture donosi predstavu Djeda bez reda, u ponedjeljak u 18 sati. Ulaznice na blagajni nabaviti možete po cijeni od 20 kuna.
 
Teatar Don Hihot
Tekst i režija: Lana Bitenc
Uloge: Matija Major i Lana Bitenc
 
Radnja: U toplom domu Djeda Mraza naizgled je sve spremno za podjelu poklona. Ali, kad ga posjeti njegova prijateljica Vila Brankica, shvati da je Djed Mraz posve u kaosu. Uz pomoć djece u publici, Djed Mraz će, korak po korak, biti sve spremniji za odlazak na put oko svijeta. Tako će Djed Mraz shvatiti da vila Brankica ima veliku ulogu u njegovom životu i da je važno imati prijatelje koji će ti uvijek biti spremni pomoći. Predstava je u pojedinim svojim dijelovima prava cirkuska atrakcija, jer je glumac Matija Major, koji glumi Djeda Mraza, profesionalni cirkusant i klaun te je stalna postava Crvenih noseva. Osim toga, Djed Mraz uživo svira ukulele!
 

Centar za kulturu Čakovec u subotu i nedjelju donosi po tri filmske projekcije:
 
Subota:
16.00 Grinch, animirana obiteljska komedija sinkronizirana na hrvatski jezik
18.00 Kišni dan u New Yorku, romantična komedija
20.00 Vlast, španjolsko-francuski triler
 
Nedjelja:
16.00 kazališna tribina za djecu i mlade „Cukorek“ Kazališna družina Pinklec Čakovec & Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu: Kao voda, igrano-lutkarska predstava
18.00 Kišni dan u New Yorku, romantična komedija
20.00 1917. ratna drama
 
* * * * *
Na isto mjesto vratite se sljedećeg vikenda i provjerite što nam donose naša kina!