Do 20. veljače prijavite se za sudjelovanje na Općinskom fašnjaku u Hodošanu

Srijeda, 12.02.2020.
Foto: Arhiva Studio M
Još 8 dana ostalo je da prijavite ekipu za sudjelovanje na Općinskom fašnjaku u Hodošanu 22. veljače, a koji tradicionalno organiziraju KUD Općine Donji Kraljevec i MO Hodošan pod pokroviteljstvom Općine Donji Kraljevec.

Uz glavne nagrade, osigurane su i utješne, a u svakom slučaju čeka vas odlična zabava pod maskama!
 
U izboru najboljih sudjelovati mogu samo grupne maske u dječjoj i odrasloj kategoriji, no sudjelovanje nije ograničeno za maske s područje općine već poziv vrijedi za sve zainteresirane. Uvjet je da grupu čine najmanje četiri osobe, a poželjno je osmisliti i razno-razna prijevozna sredstva (konjska zaprega, bicikli, maskirani automobili, kosilice…).

Okupljanje svih maski bit će na ulazu u Hodošan (kod trokuta) u 13 sati odakle će uz pratnju Puhačkog orkestra Općine D. Kraljevec mimohod krenuti Glavnom ulicom do stadiona gdje će se predstaviti sve maske, a najbolje će odabrati prosudbena komisija.
 
Glavne nagrade su:
    1. nagrada           - 1.500,00 kn
                                             2. nagrada           - 1.000,00 kn
                                             3. nagrada           -    500,00 kn

Nagrade za dječju kategoriju su:  1. nagrada   - 700,00 kn
                                                                  2. nagrada       - 500,00 kn
                                                                  3. nagrada       - 300,00 kn
 

Kuhano vino, krafne, slatkiše pobrinut će se organizator, a nakon dodjele nagrada druženje pod maskama bit će nastavljeno u prostorijama NK Hodošan.
 
Prijave na fax: 655-281 ili e-mail: opcina@donjikraljevec.hr. navesti naziv maske-grupe, približan broj članova te iz kojeg mjesta dolaze. Informacije: 655-126
Rok za prijave: 20. veljače.