Dan žena uz koncert, predstavu i filmske projekcije

Subota, 07.03.2020.
Kulturni mozaik_cover
Vikend je u znaku žena! 8. Mart proslavite uz predstavu, koncert ili filmske projekcije, želite li saznati više, nastavite s čitanjem jer donosimo detalje ...


Međunarodni dan žena u Prelogu i Maloj Subotici
 
U Domu kulture Grada Preloga sutra će biti obilježen i Međunarodni dan žena koncertom 'Prelog svojim ženama' u organizaciji Pjevački zbor Grada, a s početkom u 17 sati. Gosti koncerta bit će članice Književnog kruga Prelog i Tamburaški orkestar KUD-a Toplice iz Varaždinskih Toplica. Ulaz na koncert je besplatan, a za sve dame Grad i Turistička zajednica pripremili su i iznenađenje!
 
Predstavu „Pismo z Galicije“ Kazališne družine Štolcer iz Čakovca povodom Međunarodnog dana žena koju vam poklanja vam Općina Mala Subotica, večeras (subota) u 18 sati u Domu kulture u Maloj Subotici. Dok su se ovih godina uvelike obilježavale velike obljetnice vezane uz Prvi svjetski rat i velika obljetnica pripojenja Međimurja Matici zemlji, malo se pažnje posvetilo svim hrabrim ženama koje su na svojim leđima iznijele teret najvećeg sukoba u dotadašnjoj ljudskoj povijesti. Ulaz je besplatan!


Filmovi

Povodom Međunarodnog dana žena Centar za kulturu Čakovec se i ove godine pridružuje manifestaciji Ženijalni dani pa će se od 7. do 9. ožujka na rasporedu naći dva filma sa snažnim ženskim likovima.
 
Američku komediju 'Podržite djevojke' u subotu i nedjelju u 18 sati, a francusku komediju-dramu 'Portret djevojke u plamenu' prikazuje se oba dana s početkom u 20 sati.


Domu kulture Grada Preloga ovog vikenda pogledati možete filmove animirani obiteljski film 'Naprijed' u subotu u 17 sati i dramu 'Emma' u subotu i nedjelju u 19 sati.
 
* * * * *
 
Za filmske projekcije možete osigurati i besplatne ulaznice, svakodnevno u našem Kulturnom mozaiku - slušamo se! :)