[DONJI KRALJEVEC] O, mladosti moja: Andrija Ribič

Ponedjeljak, 02.11.2015.
Andrija Ribič
Foto galerija
Andrija Ribič
Gospodin Andrija Ribič iz Donjeg Kraljevca za festival Kre Mure i Drove skladao je pjesme "Bez zomere Mura" i "Mati" koje izvode Josip Šavora i Gorčki bandisti te "Moje selo" HKUD-a Goričan.

Po prvi puta na naš je festival prije sedam godina doveo i KUU Zvon iz Mala Subotice, a u kojoj su nastupali tada još mali, a danas već veliki dečki iz Tamburaškog sastava Frikovi. Ove godine pred sam 12. Festival, prvog dolaska prisjetio se i dirigent festivalskog orkestra Kre Mure i Drove Valentino Škvorc, a istog se u našoj emisiji "O, mladosti moja pričao" prisjetio i gospodin Andrija.

Kako se počeo baviti glazbom, gdje je, s kime i kako svirao u počecima i koji KUD je pod njegovom palicom sada, ali i brojne druge crtice iz bogatog života gospodina Andrije, ako ste propustili u emisiji uživo, poslušajte u reprizi u utorak, 3. studenog, od 20:00 sati.


ISPRIČAJ I TI PRIČU O SVOJOJ MLADOSTI!

Pozivamo i sve vas, dragi naši slušatelji, javite nam se i ispričajte piču o vašoj mladosti ili pak prijavite nekog vama bliskog i dragog tko bi nam volio pričati o sebi.

Prijaviti se možete putem našeg telefona (040/655-510), e-maila: radio@studiom.hr ili Facebook stranice.