Prepustite se blagdanskoj čaroliji uz božićni koncert Puhačkog orkestra općine Donji Kraljevec

Subota, 23.12.2017.
Ilustracija Studio M
Puhački orkestar općine Donji Kraljevec danas će u sportskoj dvorani Osnovne škole u Donjem Kraljevcu održati božićni koncert. I nekoliko dana ranije sve je bilo spremno za tradicionalnu blagdansku manifestaciju, a na kojoj će i ove godine uz domaćine natupiti i gošće.
 
Za ovogodišnji program pripremili smo poneke božićne melodije, zatim pineke poznatije široj publici koje lako 'ulaze u uho' i uvijek su efektne. Na kraju, tradicionalni Radetzky Marhc kojem se uvijek rado priključuje i publika i podrži nas velikim pljeskom. Pridružite će nam se i ove godine Pudruga Pjesma i mažoretkinje, sve u svemu, čeka nas jedan vrlo zanimljiv program., najavio je program u Kulturnom mozaiku Vlatko Vuk, predsjednik Puhačkog orekstra općine Donji Kraljevec.
 
Podsjetimo da je prije godinu dana tradicionalnim koncertom obilježeno 110 godina limene glazbe u Donjem Kraljevecu, a tradicija se nastavlja. Puhački orkestar broji oko 50 članova, od djece do starijih članova. Voditelj je pof. Ivan Belovari, stručna osoba koja uvijek teži savršenstvu, najagašava Vuk, a posebno njeguju i suradnju s puhačkim orkestrom glazbene škole Hubay iz Budimpešte.
 
Dođite i prepustite se blagdanskoj čaroliji uz božićni koncert Puhačkog orkestra općine Donji Kraljevec s početkom u 17 sati. Ulaz je slobodan.