Predbožićni vikend u Maloj Subotici uz sajam, koncert i šah

Srijeda, 13.12.2017.
Predbožićni vikend u Maloj Subotici uz sajam, koncert i šah
Općina Mala Subotica ovog vikenda poziva vas na božićni sajam i koncert te općinski turnir u šahu.

Tradicionalni Božićni sajam općine Mala Subotica bit će održan u subotu s početkom u 15 sati na novouređenom trgu u Maloj Subotici, ispred Doma kulture. Razgledajte bogatu ponudu vjenčića, nakita i božićnih dekoracija, razveselite se ukusnim delicijama uz tople napitke i gurmansku ponudu ((hladetine, kobasica i pečenih ribica)). Blagdanskom ugođaju doprinijet će Puhački orkestar općine Mala Subotica, tamburaši KUU Zvon i župni pjevački zbor te pjevački zbor Palovčanke.

Općina Mala Subotica poseban poziv upućuje mlišanima starosti do šestog razreda osnovne škole iz Male Subotice, Svetog Križa, Držimurca i Strelca na podjelu darova koje na Sajmu mogu preuzeti kod kućica mjesnih odbora. Podjela darova za mališane iz Palovca, uz dolazak svetog Nikole, bit će održana u subotu, 23. prosinca s početkom od 16 sati u mjesnom društvenom domu.

Općinski turnir u šahu, Mala Subotica 2017., bit će održan u nedjelju, 17. prosinca s početkom u 10 sati, u restoranu Fortuna, u organizaciji ŠK Dinamo iz Palovca i Općine Mala Subotica. Sudjelovanje na A turniru otvoreno je za sve zainteresirane, dok na B turniru mogu sudjelovati igrači koji do 1. siječnja 2017. nisu navršili 16 godina.
 
U nedjelju će u u župnoj crkvi Rođenja Blažene Marije Djevice u Maloj Subotici bit održan adventsko-božićni koncert Sretan Božić, dobri ljudi s početkom u 17 sati. Nastupit će KUU Zvon, tamburaški orkestar, tamburaši početnici, mješoviti župni zbor, dječji župni zbor Zvončeki, dječja folklorna skupina te solisti Dajana Škvorc i Tino Jelenić.