Na 194. Samoborski fašnik prijavljene i maske iz Međimurja

Petak, 31.01.2020.
  Download
  • Foto_arhiva3.jpg
  • Na 194. Samoborski fašnik prijavljene i maske iz Međimurja
    ​Foto: Arhiva | Samobor uskoro postaje grad maškara, jer bliži se 194. Samoborski fašnik koji će ponovno okupiti karnevalske skupine iz cijele Hrvatske! Prijave su zaključene na fašničkim pozornicima predstavit će se skupine iz Domašinca, Štefanca, Makarske, Dobove, Ključa Brdovečkog, Labina, Ptuja, Pule, Supetra, Kutine, Lonjskog Polja, Cavtata, Pelješca i Ploča. 

    Vrhunska zabava pod maskama za sve generacije, odlična atmosfera, bogata ugostiteljska ponuda uz neizostavne krafne i besplatni koncerti samo su neki od razloga zbog kojih vrijedi posjetiti Samobor od 14. do 25. veljače. Turističko-zabavna manifestacija koja uspješno njeguje tradiciju dugu gotovo dva stoljeća održava se pod sloganom "Od bedaka do superjunaka".

    Najveći dio samoborskog fašničkog ludila i veselja odvijat će se na središnjoj fašničkoj pozornici na Trgu kralja Tomislava, odnosno Trgu fašničkih velikana, gdje će koncerte i ove godine održati poznati glazbeni izvođači i pjevači: Željko Bebek, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Slavonske Lole prvog vikenda, a drugog će na pozornicu Magazin, Opća Opasnost, TS Garavi i Jelena Rozga.Novost ovogodišnjeg fašnika je tzv. Urbana zona, kod samoborskog kina, gdje će se uživati u urbanoj glazbi, ali i breakdanceu kao i radionicama izrade grafita. Naravno, uz sve spomenuto održat će se, kao i svake godine, bogat program za djecu te bogata gastro ponuda.  

    Pripremite maske i dođite u Samobor i ne zaboravite da "bedaki noriju saki dan, a pametni samo na fašnik", poručili su iz Samobora!