FOTO: U Prelogu počeo Festival kazališnih amatera Međimurja

Petak, 12.04.2019.
FOTO: U Prelogu počeo Festival kazališnih amatera Međimurja
Foto galerija
FOTO: U Prelogu počeo Festival kazališnih amatera Međimurja
U Domu kulture grada Preloga svečanim otvorenjem i dvjema predstavama za djecu počeo je Festival kazališnih amatera Međimurja. Otvorio ga je gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Do nedjelje, županijski žiri odgledat će 21 predstavu, a posljednjeg dana u 22 sata saznat ćemo tko će Međimurje u svibnju predstavljati na Državnom festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama.

Prvi puta kao selektor na KAM je stigao Želimir Belić, redatelj i član županijskog žirija, a u našem programu uživo pred početak Festivala otkrio nam je da je ‘naše gore list’, a u Prelog je stigao nakon 35 godina i oduševljen je viđenim!

O Festivalu pak je kazao: Nadam se da će biti dobrih predstava i da će nam biti teško odabrati, ali, što se može, na kraju ćemo ipak nekog morati odabrati. Dvije su predstave, a ja bih volio da barem četiri možemo odabrati! - zaključio je naš sugovornik uz smiješak.

U žiriju je i glumac Vid Balog, koji je istaknuo: Previše je izvođača koji su puno truda uložiti i mi ćemo se truditi donijeti najpravedniji odabir, a svim sudionicima želimo puno sreće!

 
Ulaz na sve predstave je besplatan, a detaljan program pogledajte na linku: 

>> KAM 2019: Dvadeset i jedna predstava na Festivalu kazališnih amatera Međimurja