FOTO: Predstavljen Noćni orkestar jedanaestogodišnje Eve Bogomolec

Nedjelja, 14.10.2018.
FOTO: Predstavljen Noćni orkestar jedanaestogodišnje Eve Bogomolec
Foto galerija
FOTO: Predstavljen Noćni orkestar jedanaestogodišnje Eve Bogomolec
-Život priše priče, a a naša Eva piše pjesme, rekao je vidno ponosan na promociji zbirke lirskih pjesama 11-godišnje Eve Bogomolec njezin otac Siniša, ujedno i nakladnik ove zbirke naziva Noćni orkestar.

Mlada Preložanka pisanjem se bavi od 2015. godine, a od malih nogu voljela se igrati riječima i slagati ih u rime. U svojoj prvoj zbirci objavila je 87 pjesama, a ovim je prvijencom postala je i najmlađe objavljivana autorica u Međimurju.

Predgovor djelu napisao je profesor Marijan Lazar. - U današnje vrijeme nametnutnog virtualnog načina života, divno je kada se dijete u svom odrastanju usudi napraviti otklon od digitalizacije suvremenog doba i svoj mikrokozmos prebaciti na pjesnički jezik., rekao je autor predgovor.

Eva je promociju upotpunila glazbom - sviranjem na trombonu, dok je poneke pjesme iz zbirke čitala Tamara Balent. Svirali su i Patricia Percl na trombonu i Luka Bermanec na trubi.
_______
Promocija Noćnog orkestra održana je krajem rujna u Prelogu, o čemu smo govorili u našem informativnom programu, a najavili i za Radio Ciciban u kojem ćemo više o Evinom prvijencu i promociji pričati u četvrtak.