[OSIGURAJ ULAZNICU] Brodolomke u petak u Domu kulture u Prelogu

Četvrtak, 22.11.2018.
Foto: Grad Prelog Promo/Brodolomke
radio@studiom.hr | U Domu kulture grada Preloga u petak, 23. studenog s početkom u 19 sati bit će održana kazališna predstava Brodolomke.
 
Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih kombinacija do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu. Dramaturška obrada improvizacija i promišljanja izvođača na zadanu temu predloška Ane Harmander Maras ovom materijalu daje jednu vrlo iskrenu nijansu, pa tako predstava progovara i o osobnim razmišljanjima i intimnim obračunima izvođača sa svijetom u kojemu svi živimo.
 
Kada se četiri različite žene koje dolaze iz posve drugačijih svjetova i razloga odluče suočiti s istim problemom, alkoholom, njihovi životi povezat će se plesnom terapijom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik. Iako različite, njihove sudbine nose prepoznatljive, univerzalne probleme, jer alkohol kao sredstvo utjehe, samo je posljedica krize društva u kojemu je žena danas suočena s previše izazova, starih predrasuda i intimnih pitanja.
 
Redatelj je Krešimir Dolenčić, a u predstavi glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić te Luka Petrušić.
 
Glume:  Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Anita Matić, EcijaOjdanić i Luka Petrušić
Tekst: Ana MarasHarmander
Redatelj: Krešimir Dolenčić
Dramaturginja: Ana Tonković Dolenčić
Skladatelj i autor glazbenih aranžmana: Mario Mirković
Koreografkinja: IlonaCvitić
Kostimografkinja: Tea Bašić Erceg

* * * * *
U Kulutnom mozaiku u četvrtak dijelit ćemo besplatne ulaznice, a moći ćete ih osigurati pozivom na jenu od naših telefonskih linija.