Kad se male ruke slože

[FOTO] Rocky Balboa, Ježurke i ježići pobjednici fašnjaka u Hodošanu

Ponedjeljak, 08.02.2016.
[FOTO] Rocky Balboa, Ježurke i ježići pobjednici fašnjaka u Hodošanu
Foto galerija
Općinski fašnjak u Hodošanu 2016
Video
[FOTO] Rocky Balboa, Ježurke i ježići pobjednici fašnjaka u Hodošanu
Veterani NK Hodošan pod maskom filmskog boksača Rockyja Balboe odnijeli su pobjedu u kategoriji starijih maski na Općinskom fašnjaku u Hodošanu održanom u subotu.
 
Drugo mjesto osvojila je Udruga žena Palinovec s maskom Modni mačak, dok je treće pripalo KUD-u Općine Donji Kraljevec s maskom Robin Hood & company.

U kategoriji najboljih dječjih maski prvo mjesto osvojili su učenici 1. razreda OŠ Hodošan zamaskirani u Ježurke i ježiće, drugo mjesto osvojila su djeca iz Dječjeg vrtića Ftiček Donji Kraljevec pod maskom Put oko svijeta, dok je treće pripalo učenicima 5. razreda OŠ Hodošan pod maskom Snjeguljica i 26 patuljaka.
 
Najbolja trojka u kategoriji odraslih maski nagađena je novčanim nagradama u iznosu od 500 do 1500 kuna, dok su dječje maske nagrađene od 300 do 700 kuna.
 
Na tradicionalnoj manifestaciji općinskog fašnjaka, koju su organizirali Mjesni odbor Hodošan,  KUD i Općina Donji Kraljevec, sudjelovale su ukupno 22 grupne maske, a u mimohodno kroz Hodošan pratio ih je Puhački orkestar Općine Donji Kraljevec.

Mimohod maski i proglašenje pobjednika pogledajte u videu: