Više osoba ozlijeđeno u remećenju javnog reda i mira u Kuršancu

Ponedjeljak, 04.02.2019.
Policija
radio@studiom.hr | U nedjelju oko jedan sat iza ponoći u Kuršancu u Varaždinskoj ulici više osoba je narušavalo javni red i mir, a 21-godišnjak tom je prilikom teško ozlijedio 19-godišnjaka, priopćila je PUM.

Ozljede su mu utvrđene preglednom u Županijskoj bolnici Čakovec, a ozlijeđena su i još dva sudionika remećenja javnog reda i mira.

Protiv 21-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, a protiv ostalih bit će podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.


Kriminalitet

Policijska uprava međimurska izvijestila je i o krađama koje je na svom području evidentirala proteklog vikenda. Njih osam, od čega tri teške krađe.


U Prelogu u ulici Dragutina Antoleka Orešeka od od 28. studenog do 2.veljače, nepoznati počinitelj ukrao naplatke za vozilo, alat i nekoliko paketa električne žice. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.
 
Od 1. prosinca do 2. veljače u Čakovcu u Istarskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog spremišta ukrao motornu pilu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
 
U nedjelju u Čakovcu u Ulici kralja Tomislava nepoznati počinitelj je u ugostiteljskom objektu sa stola ukrao mobitel. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.