Vikend na prometnicama: U dvije nesreće osam ozlijeđenih od čega i dvoje djece

Ponedjeljak, 09.07.2018.
Policija_ilustracija
Minulog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se šest prometnih nesreće, a u tri nesreće ozlijeđeno je 10 osoba.
 
Trojica vozača bila su u alkoholziranom stanju. Najveća količina utvrđena je kod 40-godišnjaka iz Nedelišća od 1,99 promila, koji je skrivio nesreće u Gornjem Hrašćanu u kojoj su četiri osobe ozlijeđene. Prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 16 sati kada je 40-godišnjak vozilom prešao na traku namijenjenu za promet iz suprotnog smjera te se frontalno sudario s vozilom 73-godišnjaka.
 
Ozlijeđeni su vozači i dvoje djece te su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu gdje su im ozljede za sada okvalificirane kao lake tjelesne, priopćila je policija. Još jedna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se u nedjelju, 4 sata iza ponoći u Čakovcu u Svetojelenskoj ulici. 33-godišnji vozač iz Kotoribe vozilom je prešao na traku namijenjenu za promet vozila iz drugog smjera te se sudario s vozilom kojim je upravljala 27-godišnjakinja.
 
U nesreći su ozlijeđeni putnici iz vozila vozačice starosti 22 i 28 godina te su vozilom hitne pomoći prevezeni u čakovečku bolnicu gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.