Vikend na prometnicama: ozlijeđeno i jedno dijete

Ponedjeljak, 18.02.2019.
Policija
Na međimurskim prometnicama proteklog vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće, a u petak u Murskom Središću u Ulici Josipa Broza Tita ozlijeđene su tri osobe, među kojima i jedno dijete. U prometnoj nesreći u Nedelišću u Zrinsko-frankopanskoj ulici 57-godišnji vozač napuhao je 1,24 promila.
 
Na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se 10 prometnih nesreća, a tri s ozlijeđenim osobama. U kontroli prometa  utvrđeno je ukupno 207 prekršaja – 129 brzina, 12 alkohol i odbijanje alkotestiranja.
 
U petak u Optujskoj ulici u Varaždinu 19-godišnjakinja vozilom je na pješačkom prijelazu udarila u 41-godišnju pješakinju koja je nakon nesreće prevezena u varaždinsku bolnicu. Ozljede joj za sad nisu okvalificirane.
 
U petak u Bednji 21-godišnjak dolaskom do na Trga svete Marije zaustavio je vozilo kako bi skrenuo na parkiralište te je na njega naletjelo vozilo kojim je neprilagođenom brzinom upravljao 19-godišnjak. Ozlijeđen je 21-godišnjak, a pomoć mu je pružena u varaždinskoj bolnici.
 
U subotu ispred zgrade u u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu 55-godišnjak vožnjom unatrag automobilom je udario je u 84-godišnjeg pješaka koji je naknadno sam zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.