Vikend na prometnicama: Dva vozača teško ozlijeđena

Ponedjeljak, 10.09.2018.
Policija
Proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se šest prometnih nesreća, a sedam je osoba ozlijeđeno, od čega su teško ozlijeđena dva vozača.
 
Dva vozača zatečena su u alkoholiziranom stanju, a najveću koncentraciju imao je vozač (31) s područja općine Donji Vidovec u količni od 1,64 promila koji je sudjelovao u nesreći u Donjem Vidovcu u nedjelju oko 18 sati.
 
Teško ozlijeđeni vozač automobila i motorist
 
U nedjelju oko 18 sati na kolniku između Prelog i Cirkovljana 31-godišnjak osobnim vozilom obavljao je pretjecanje drugog vozila, a da mu prometna traka kojom je obavljao pretjecanje nije na dovoljnoj udaljenosti bila slobodna. Pri izbjegavanju sudara sišao je van kolnika gdje ce vozilo prevrnulo na krov. Nakon prometne nesreće vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.  
 
Ranije istog dana, oko 14 sati između Svetog Križa i Preloga 25-godišanjak zbog prevelike brzine motorom je sletio sa ceste te je vozilom hitne prevezen u Bolnicu gdje je zadržan zbog teških ozljeda.