Varaždin: Policija traži očevice biciklističke nesreće

Četvrtak, 04.06.2015.
Policija
Policijska uprava varaždinska izvijestila je o dvije prometne nesreće koje su se u srijedu dogodile na području Varaždinske županije prilikom čega su ozlijeđene dvije osobe.

U Hrženici, u Varaždinskoj ulici, oko 9.40 sati mladić koji je upravljao teretnim vozilom, prilikom pretjecanja nije ostavio dovoljan razmak između svog vozila i bicikla, uslijed čega je došlo do kontakta s biciklom kojim je upravljala 80-godišnjakinja. Biciklistica je uslijed pada zadobila ozljede, a medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Istog dana oko 13.30 sati na raskrižju Jalkovečke ulice i odvojka Jalkovečke prema naselju Grabanice u Varaždinu, došo je do sudara nepoznate biciklistice u u prednji dio bicikla kojim je nogostupom upravljala žena starosti 50 godina. Ista je izgubila ravnotežu i pala na kolnik. Vozačice bicikla su se razišle, nakon čega je 50-godišnjakinja naknadno zatražila liječničku pomoć, koja joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Policija moli eventualne svjedoke i sudionicu događaja koji su se u tom trenutku zatekli  na mjestu događaja da se jave policiji na broj telefona 372 404 ili 192, odnosno da osobno dođu u prostorije Postaje prometne policije Varaždin.