U proteklih tjedan dana nestalo pet osoba, dvije iz Međimurja

Petak, 09.08.2013.
Aleksandra Šukara (foto: NENO)
Foto galerija
Vera Medved (foto: NENO)
NENO Novosti je glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba - NENO kojeg Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske objavljuje svakog petka i koji donosi profile osoba čiji su nestanci u posljednjih sedam dana prijavljeni policiji na području Hrvatske. Od samostalnosti Republike Hrvatske do danas nestalima se vodi 2.529 osoba, a brojka se povećava iz tjedna u tjedan.

Prošlog tjedna prijavljeno je devet nestalih osoba, do danas su pronađene dvije osobe, a policija još uvijek traga za: Milenom Čubrlom, Anamarijom Čosić, Filipom Meašićem, Natašom Mitrović, Lukom Paraćem, Nikolinom Orušuš i Aleksadrom Šukara. 

U proteklih tjedan dana prijavljeno je pet nestalih osoba, od čega su dvije osobe s područja Međimurske županije.

U Čakovcu, u srijedu 7. kolovoza, nestala je Vera Medvjed (43). Vera je visoka 165 centimetra, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala gornji dio bijelog dresa s brojem 4 na leđima, sive kratke hlače i bijele japanke.

U Donjoj Dubravi, u petak 2. kolovoza, nestala je Marija Mor (61). Marija je visoka 160 centimetara, ima prosjedu kosu, kestenjaste oči. Ima okruglo lice,  srednje je tjelesne građe i na čelu ima madež. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dugih rukava.


U Zagrebu je u proteklih tjedan dana prijavljen nestanak dvije osobe. U petak, 2. kolovoza, nestala je Albina Lacković (16). Albina je visoka 165 centimetra, ima riđu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu haljinu bez rukava i crne tenisice. U srijedu, 7. kolovoza, nestala je Sara Mašić (15). Sara je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala donji dio crne trenirke s rozim uzorcima, bijelu majicu bez rukava i bijele tenisice.

U Jastrebarskom, u utorak, 6. kolovoza, nestala je Lucija Jaglić (18). Lucija je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i slabije tjelesne građe.  Ispod desnog oka i na desnoj ruci između palca i kažiprsta ima ožiljke. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, majicu kratkih rukava i bila je bosa.

Ukoliko ste vidjeli neku od prijavljenih nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.