U proteklih tjedan dana nestalo devet osoba, četiri u Bedekovčini

Petak, 16.08.2013.
Marija Mor (foto: PUM)
Foto galerija
Miljenko Hanžek
NENO Novosti je glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba - NENO kojeg Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske objavljuje svakog petka i koji donosi profile osoba čiji su nestanci u posljednjih sedam dana prijavljeni policiji na području Hrvatske. Od samostalnosti Republike Hrvatske do danas nestalima se vodi 2.537 osoba, a brojka se povećava iz tjedna u tjedan.

Prošlog tjedna prijavljeno je pet nestalih osoba, od čega su pronađene dvije osobe, a policija još uvijek traga za Sarom Mašić, Lucijom Jaglić i Marijom Mor.

U proteklih tjedan dana nestalo je devet osoba, od čega je u Bedekovčini prijavljen nestanak četiri osobe. U ponedjeljak 12. kolovoza nestale su Antonela Barić (15), Maria Sara Ćehić (16) i Maja Radoš (17). Antonela je visoka 160 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. Maria Sara je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka. Maja je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka. U petak 9. kolovoza prijavljen je nestanak Vesne Stanić (17). Vesna je visoka 168 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

U utorak, 13. kolovoza, u Zagrebu je nestao Davor Vilić. Davor ima crnu kosu, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

U ponedjeljak, 12. kolovoza u Biškupecu Zelinskom nestao je Miljenko Hanžek (47). Miljenko je visok 185 centimetara, ima kestenjastu kosu i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

U subotu, 10. kolovoza, u Brtonigli je prijavljen nestanak Marije Komelj (59). Marija je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u jednodjelni crni kupaći kostim sa smeđom oznakom s prednje strane. Istog dana u Poreču je nestala Katarina Brečević (18). Katarina je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i smeđe oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe.  U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu suknju, bijelu majicu, a na nogama je imala plastične natikače.

U petak, 9. kolovoza, u Ivancu je nestao Luka Juraš (17). Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.
 
Ukoliko ste vidjeli neku od prijavljenih nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.