Poznati detalji krvavog sukoba u Vulariji

Ponedjeljak, 04.05.2020.
Policija
U verbalnom sukobu trojice muškaraca ispred vikend kuće u Dravskoj ulici u Vulariji u subotu iza 19 sati pri čemu je došlo i do pucnjave iz vatrenog oružja teško je  ozlijeđen 63-godišnjak s područja općine Gornji Kneginec, a 28-godišnjak s područja općine Orehovica zadobio je teške ozljede opasne po život. Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni su prevezeni u čakovečku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju.

Očevid su proveli županijska državna odvjetnica u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske i službenicima Kriminalističke vojne policije.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 61-godišnjak s područja grada Varaždina, počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva na štetu 28-godišnjaka i uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Kriminalističko istraživanje vezano na okolnosti zadobivanja ozljeda 63-godišnjaka se nastavljaju. Nadležno državno odvjetništvo u cilju utvrđivanja svih okolnosti naložilo je provođenje određenih vještačenja, kao i druge potrebne izvidne i dokazne radnje.