Piškorovec: Kamenom pogodio policajca u glavu i teško ga ozlijedio

Ponedjeljak, 11.06.2018.
Policija
U naselju Piškorovec u općini Mala Subotica sinoć oko 23 sata, po povratku s intervencije, na civilni policijski automobil nepoznati počinitelj bacio je kamen i razbio staklo na stažnjim vratima. Nakon toga, nepoznati počinitelj policijskog službenika pogodio je kamenom u glavu i teško ga ozlijedio. 

Policijski službenici su zbog kaznenog djela započeli kriminalistička istraživanja nad djetetom uz prisutnost oca, kada je pristupila majka djeteta 46-godišnjakinja s područja općine Mala Subotica i započela verbalno vrijeđati policijske službenike. Nad ženskom osobom su nakon upozorenja, uporabljena sredstva prisile. Tijekom postupanja prema policijskom službeniku nepoznati počinitelj bacio je više kamenja od kojih ga je jedan pogodio u glavu, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Policajac je teško ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći pušten na kućnu njegu, dok je 46-godišnjakinja lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajna prijava. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.