Autom se zabio u prikolicu traktora pa odšetao s mjesta nesreće

Ponedjeljak, 01.04.2019.
Policija
Na međimurskim prometnicima proteklog vikenda dogodilo se deset prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Od vozača sudionika nesreća, 35-godišnjak s područja općine Podturen bio je u alkoholiziranom stanju, a napuhao je 1,64 promila.

>> Sudar traktora i više automobila na cesti između Preloga i Svetog Križa
 
U subotu iza 19 sati na cesti između Svetog Križa i Preloga 33-godišnji vozač s područja grada Čakovca vozio je s 0,79 promila alkohola u krvi i neprilagođenom brzinom zbog čega je udario u neregistriranu prikolicu traktora kojim je u istom smjeru vozio 48-godišnjak s područja općine Orehovica.

Uslijed udara osobni automobil je sišao van kolnika, dok su se sa prikolice odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. Te dijelove je udario automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljala 53-godišnja vozačica s područja grada Preloga. Vozač traktora je u traktoru prevozio dijete iako ima ugrađeno jedno sjedalo, priopćila je međimurska policija.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač se pješke udaljio s mjesta nesreće. Naknadno su u Županijskoj bolnici Čakovec liječničku pomoć zatražili 33-godišnjak i 53-godišnjakinja, a utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni. Vozači automobila i traktora i bit će prekršajno sankcionirani.