Zimski praznici za čakovečke osnovnoškolce ponovno uz kampove i radionice

Srijeda, 06.12.2017.
Čakovečki bazeni
Za vrijeme zimskih praznika čakovečki osnovnoškolci ponovno će na raspolaganju imati besplatne kampove i radionice. Uz informatičke, tehničke i plivačke kampove, ove zime moći će pohađati balet i glazbenu radionicu.
 
Radionice tehničke kulture u bit će održane pod motom Učenje kroz igru, od 8. do 12. siječnja u III. OŠ Čakovec. Učenici će se dva sata dnevno moći okušati u modelarstvu tehničkih uporabnih tvorevina, radio-komunikacijama, m-botu (elementarnoj robotici), micro-bitu, školi animiranog filma, elektronike, strojarskih  konstrukcija i konstruktorstva, aviomodelarstva i 3D printera. U istoj školi bit će održane i razne kreativne radionice kroz povezivanje likovne i tehničke kulture.
 
Radionice glazbe i baleta bit će održane u glazbenoj školi Miroslav Magdalenić 2. do 5. odnosno 8. do 12. siječnja. Informatičke radionice održavat će se u I. osnovnoj školi od 8. do 11. siječnja. Klizački kamp bit će održan od 27. do 30. prosinca.
 
Kampove organiziraju Grad Čakovec u suradnji s udrugama i školama s područja grada. Sudjelovanje za čakovečke osnovnoškolce je besplatno, a učenici se mogu prijaviti putem letaka koji će se dijeliti u školi ili putem internetskih stranica Grada Čakovca. 

a više o i prijavama čitajte na studiom.hr.