SIMPLY THE BEST Urbanovu godišnja nagrada za kvalitetnu manifestaciju

Petak, 17.11.2017.
SIMPLY THE BEST Urbanovu godišnja nagrada za kvalitetnu manifestaciju
Foto galerija
SIMPLY THE BEST Urbanovu godišnja nagrada za kvalitetnu manifestaciju

Turistička burza PUT na 19. po redu manifestaciji dodijelila je godišnje nagrade za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu. Od ukupno šest kategorija, između više od 250 nominiranih, dvije su nagrade pripale međimurskim predstavnicima.

U kategoriji Manifestacija usmjerenih na eno-gastronomsku ponud, plaketu Simply the best 2017 je primilo Urbanovo, za kvalitetu manifestacije koja promovira vrhunska vina i tradicijska jela našeg kraja čime značajno doprinosi atraktivnosti i sadržajnosti turističke ponude Međimurja. Najpoznatija i najveća vinska manifestacija u našem kraju tako je još jednom dokazala svoju kvalitetu i prepoznatljivost, a iza sebe je ostavila i prestižni  rovinjski Istra Gourment Festival i dubrovački Good Food festival. Nagradu je primio predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije i predsjednik županijske Turističke zajednice Matija Posavec.

U  kategoriji Ugostiteljski objekti s ponudom tradicijske hrane i pića kao najbolja u kategoriji Simply the best 2017. restorana bila je Mala Hiža iz Mačkovca za izvrsnost u dugogodišnjem kreativnom i inovativnom pristupu ponudu tradicijskih jela korištenjem domaćih namirnica.

Nagrade su dodijeljen i u kategorijama putnička agencije, inovativni projekti i osoba. Svečanosti su nazočili i voditelj ureda Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula te viši stručni suradnik u Odsjeku za poljoprivredu i turizam Marko Puškadija.