Julia Martinec nova je predsjednica Savjeta mladih Općine Orehovica

Utorak, 06.03.2018.
Savjet mladih Općine Orehovica
Na konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih Općine Orehovica za predsjednicu je izabrana Julia Martinec iz Orehovice, a njezina zamjenica je Ivana Čurila iz Vularije.
 
Savjet ima pet članova, a mandat traje tri godine. Ranije je Općinsko vijeće Općine Orehovica za članove Savjeta, a to su: Julia Martinec (član), Željka Ivanušić (zamjenik člana), Ivana Čurila (član), Branka Klinec (zamjenik člana), Valentina Bratuša (član), Jana Kovač (zamjenik člana), Karlo Kocijan (član), Leonardo Ružić (zamjenik člana) te Denis Višnjić (član) i Filip Martinec (zamjenik člana). Savjet je savjetodavno tijelo koje svojim djelovanjem, prijedlozima i mišljenjima ima utjecaj na pripremu, donošenje i provedbu odluka Općinskog vijeća koje su od interesa za mlade, a time i na bolji položaj mladih u lokalnoj sredini i rješavanje problema mladih.
 
Konstituirajuću Sjednicu je sazvao predsjednik Općinskog vijeća Marko Hunjadi koji je otvorio i vodio sjednicu do izbora predsjednika Savjeta mladih. Sjednici je prisustvovala i zamjenica načelnika Općine Orehovica Dijana Novak.